Śniadanie godz. 07:00 (871.3 kcal)
Cynamon mielony| 10 [g/ml] (24.7 kcal) Czarne jagody 50 [g/ml] (22.5 kcal) Mieszanka Studencka 100 [g/ml] (474 kcal) Owies spożywczy 90 [g/ml] (350.1 kcal)
II Śniadanie godz. 10:00 (622.5 kcal)
Masło orzechowe 60 [g/ml] (393 kcal) Tost Schulstad Pełnoziarnisty 90 [g/ml] (229.5 kcal)
Przekąska 1 godz. 13:00 (456 kcal)
Groszek konserwowy 120 [g/ml] (37.2 kcal) Ryż biały 120 [g/ml] (418.8 kcal)
Podwieczorek godz. 16:00 (571 kcal)
Brokuły 20 [g/ml] (6 kcal) Cebula 20 [g/ml] (8 kcal) Czosnek 20 [g/ml] (30 kcal) Ekstra oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia20 [g/ml] (164.4 kcal) Makaron Pełne Ziarno 100 [g/ml] (357 kcal) Sok wyciśnięty z cytryn 20 [g/ml] (5.6 kcal)
Obiad godz. 18:00 (295.5 kcal)
Fasolka po bretońsku 125 [g/ml] (142.5 kcal) Tost Schulstad Pełnoziarnisty 60 [g/ml] (153 kcal)
Kolacja godz. 19:30 (459.1 kcal)
Bukiet warzyw kwiatowych - mieszanka warzywna 100 [g/ml] (28 kcal) Ekstra oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 15 [g/ml] (123.3 kcal) Makaron Spaghetti 75 [g/ml] (268.2 kcal) Przyprawa Chińska 5 Smaków 15 [g/ml] (33 kcal) Sos Sojowy Tamari10 [g/ml] (6.6 kcal)
|